TEŞEKKÜRLER

TEŞEKKÜRLER

 Derneğimiz tarafından ramazan öncesi yapmış olduğumuz yardım çağrımıza tüm illerde oturan Afşarlılar tarafından büyük ilgi gösterilmiş ve ihtiyaç sahibi kişilere ulaştırılmak üzere hesaplarımıza 74.000.00 ( yetmişdört bin) TL maddi yardım ulaşmıştır.

Köyümüzde ve diğer illerde oturan ihtiyaç sahibi kimselerin tesbiti çalışmaları başlamıştır. Konu ile ilgili çevrenizde ve/veya bildiğiniz kişi veya kişiler varsa lütfen bize iletiniz. Biliyoruz ki, vermek, verene şükretmenin asıl adıdır. İnfak, paylaşmak ise bereketin adıdır. Bir topluluk içindeki zayıf ve muhtaçları korursa yüce yaratıcıda o toplumu koruma altına alır.

Afşar bu konuda üzerine düşeni, elinden geleni yapmaya gayret göstermiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Afşar Köyü Sosyal Kültür Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu İletişim ve bilgi için; Başkan ve yönetim kurulu üyelerini arayabilirsiniz.