WhatsApp Destek
Dinar Muhtarlar Derneği

YARDIMLAŞMA DERNEĞİ BAŞKANI ÇETİN GÜVEN TAZELEDİ.


YARDIMLAŞMA DERNEĞİ BAŞKANI ÇETİN GÜVEN TAZELEDİ.

YARDIMLAŞMA DERNEĞİ BAŞKANI ÇETİN GÜVEN TAZELEDİ.

Afşar Köyü Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Çetin son yapılan kongreyle birlikte yeniden başkanlığa seçildi.

Afşar Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı 5 Mayıs 2019 Pazar Günü Afşar Köyünde saat:10.00 da yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan kongrede, Yönetim ve Denetim Kurulu Raporlarının Görüşülmesi, Yönetim ve Denetim Kurullarının İbrası, Yönetim ve Denetim Kurulları Asil ve Yedek Üyelerin Seçimi yapıldı.

Yapılan seçimlere göre başkanlığa yeniden Ramazan Çetin getirilirken, yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu, “Orhan SAHİN, Nazım YİLDİRİM, Sabahattin TUNCER, Halit TOKER

Yedek üyeler; Mustafa COSKUN, Mehmet ALTİNTAS, A.Emin TUNCER, İlyas GÜNEŞDOĞAR, Ramazan ŞAHİN oldu.

Dilek ve temenniler bölümünde ise söz alan Başkan Ramazan Çetin yaptığı konuşmasında, Afşar köyünün birlik ve beraberlik içerisinde hareketler çalışmalarını yürüttüğünü, derneğin ise buna çok büyük fayda sağladığını söyledi.

Nazım YILDIRIM “3 yılda 60.000 TL burs verilmiş, burs konusunda nelere dikkat ediliyor, nasıl veriliyor başkandan dinlemek isterim. Ayrıca muhtar ve dernek başkanlarına destek olunması gerektiğini, yalnız hiçbir hizmetin olmadığını belirtti. Birde taziyelerde çok amaçlı salonu değerlendirelim ve pide konusunda tekrar düşünelim” dedi.

Yeni muhtarımız Ali ÇOBAN “ Cenazelerde çorba verilmesini düşünelim. Köylülerimize de detaylı şekilde anlatalım.”

Himmet TUNCER “Çorba konusunda kontrol edemezsek iş daha da büyüyüp yemeğe dönüşür, o yüzden çorba da kontrol önemli”

Arif AKIN “Bursa başvuranlar elediğiniz oldu mu, kıstas var mı?

Ramazan ÇETİN “Kriter var ama başvuran öğrenci olduğu için, başvuran herkese burs verdik”

Remzi ÖZKÖK “2003’te başladığımız burs alan öğrenciden, işe başlayınca geri dönüş sadece 1 kişi oldu bana.”

Halit TOKER “Burs verme ilkelerimizde 8. Madde vicdani yükümlülük maddesi. Öğrenci başvuru formunu doldururken bu maddenin altını imzalıyor ama iş hayatına atılınca bunu unutuyor. Yardım yapsa da bir kereye mahsus oluyor.”

Nazım YILDIRIM “Yardım konusunda sıkıntımız yok, geçende hasta birine yardım için talepte bulunduk. Bir gecede 5000 lirayı topladık. Bu gibi eğer talepte bulunursak samimi yardım istersek köye kamera konusunda ve diğer hizmetlerde de destek buluruz.”

Süleyman ÖZKAN “Yönetime teşekkür ediyorum, yeni dönemde sosyal projelere ağırlık verip kaynaşmayı devam ettirelim. Mezarlık yoluna kamera koymayı düşünürseniz, cenazeye katılamayanlar için süper hizmet olur.”

M. Ali ÖZATA ”Yönetime teşekkür ediyorum. Yeni dönemde başarılar diliyorum. Bu kalabalığı görünce ilk başladığımızdaki aşkı gördüm. Teşekkür ederim.”

Toplantıda görüşülecek başka gündem maddesi bulunmadığından toplantı 12 gibi sona ermiştir.



Yayınlanma Tarihi: 2019-05-07 11:40:24


Yorum Yaz

Afşar Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne ait resmi web sitesidir. Afşar Köyü, haber ve duyuruları burada yer almaktadır. Afşar Köyü Vişne Bayramı, Ağaç Bayramı ve Cenaze haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Dernek Başkanı: 0543 680 80 50 (Ara)


2019 © AFŞAR HABER - Tüm Hakları Saklıdır.