WhatsApp Destek
Dinar Muhtarlar Derneği

TEBRİK EDERİZ


TEBRİK EDERİZ

TEBRİK EDERİZ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Bolvadin Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi köylümüz Doç.Dr. Yunus Emre YÜKSEL 190 bini aşkın bilim insanının değerlendirildiği Stanford Üniversitesi tarafından yapılan araştırma sonucunda “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi’nde yer aldı.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Stanford Üniversitesinden bilim adamlarının öncülük ettiği, Hollanda’dan da bilim insanlarının yer aldığı bir ekip tarafından atıf sayısı, h indeksi, hm indeksi, kendine atıf oranı gibi değişkenlerden oluşan ve kompozit indikatör bilimsel etki endeksi kullanılarak yapılan başarı sıralamasında dünyada yüzde 2’lik dilime giren “World Top % 2 Scientists List” araştırmacılar belirlendi.

2021 Etki Sıralamasında Bolvadin Meslek Yüksekokulu Elektrik ve Enerji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yunus Emre Yüksel (137548) sıralaması ile “World Top % 2 Scientists List” sıralamasında yer aldı.



Yayınlanma Tarihi: 2022-10-19 14:03:24


Yorum Yaz

Afşar Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne ait resmi web sitesidir. Afşar Köyü, haber ve duyuruları burada yer almaktadır. Afşar Köyü Vişne Bayramı, Ağaç Bayramı ve Cenaze haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Dernek Başkanı: 0543 680 80 50 (Ara)


2019 © AFŞAR HABER - Tüm Hakları Saklıdır.