WhatsApp Destek
Dinar Muhtarlar Derneği

SU DEPOSUNA YEDEK POMPA


SU DEPOSUNA YEDEK POMPA

SU DEPOSUNA YEDEK POMPA

Köyümüzün içme suyu kuyudan pompa vasıtasıyla depoya basılarak temin edilmekte olup zaman zaman pompadan kaynaklı sıkıntılar yaşanmakta idi. Muhtar ve Dernek Başkanımızın girişimleri, hayırsever vatandaşlarımızın katkısı ile yeni bir pompa alındı. 

Dernek Başkanı Ramazan Çetin "Yeni pompa alımında Dinar'da ikamet eden Emine Şahin'in maddi desteği ve  Info firmasında teknik eleman olarak çalışan Mustafa Arisoy bizlere öncülük ederek her türlü desteği sağlamışlardir.Tesekkur ederim"  dedi.

Köy Muhtarı Ali Çoban "Zaman zaman su şebeke hattimizda pompadan kaynaklı arızalar yaşanmakta idi. Pompanın sökülmesi, tamirde geçen sürenin uzun olması, su kesintilerinin yaşanmasına halkımızın mağdur olmasına yol açmaktaydi. Yeni bir pompanin alınması bizleri çok rahatlatmiştir. Geçtiğimiz günlerde yaşadığımız bir arıza nedeniyle yetkili servis tarafından pompa sökülmüş ve yeni pompa takılarak kısa sürede arıza giderilmiştir. Ayrıca elimizdeki arızalı pompada Ayrancılar'da ikamet eden köylümüz Mustafa Arisoy'un girişimleri ile info fabrikasında tamirat işlemi gerçekleşmiş, tamirat masraflarının tamamı, Ayrancılar'da ikamet eden Fevzi Arısoy tarafından karşılandı.

Bizlere maddi ve manevi anlamda destek sağlayan Emine ŞAHİN'e, Fevzi ARISOY ve Mustafa ARISOY'a tüm köylülerim adına teşekkür ederim." dedi.


 Afşar Haber



Yayınlanma Tarihi: 2020-09-04 10:50:28


Yorum Yaz

Afşar Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne ait resmi web sitesidir. Afşar Köyü, haber ve duyuruları burada yer almaktadır. Afşar Köyü Vişne Bayramı, Ağaç Bayramı ve Cenaze haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Dernek Başkanı: 0543 680 80 50 (Ara)


2019 © AFŞAR HABER - Tüm Hakları Saklıdır.