WhatsApp Destek
Dinar Muhtarlar Derneği

OKUL ÇEŞMESİ HATTINDA DEĞERLENDİRME ÇALIŞMASI


OKUL ÇEŞMESİ HATTINDA DEĞERLENDİRME ÇALIŞMASI

OKUL ÇEŞMESİ HATTINDA DEĞERLENDİRME ÇALIŞMASI

Geçtiğimiz günlerde kod ölçümleri yapılan okul çeşmesi hattında yapılan ölçümler Dinar Belediye Başkanı'nın verdiği teknik destekle yerinde son değerlendirmeler yapıldı.

Yaklaşık 1065 metrelik alanda su kacaklarin olduğu, irsaliye hattında kod farklılıklarinin olduğu görüldü. Alternatif hatlar degerlendirildi. Özellikle yeni olusucak hatlarda kod farklilarinin zaman zaman 6,5 metreye kadar düşmesi maliyeti oldukça artıracağı belirtildi.

Özellikle kayalık alanlarında yapılacak manuel çalışmanın uygun olacağını, logarlarin mutlaka daha teknik ölçülerle yapılması ve iyi kapatılmasının sağlanması, giriş kaynağından su debi ölçüm işlemlerinin yapılması, mutlaka havalandırma vantuz sisteminin yapılmasını ve suyun kaynak alanında sağlıklı depolama işleminin yapılması gerektiğini belirten mühendis Yusuf ve Erkan bey konu ile ilgili çalışma yapan firmalardan fiyat araştırması yaparak muhtarlığa ileteceklerini ifade ettiler.

Bu konuda oluşacak tüm bilgi ve belgeler kamuoyu ile paylasilip son bir karar verilecektir.Kamu oyuna saygı ile duyurulur.

Afşar haber



Yayınlanma Tarihi: 2020-09-03 12:09:20


Yorum Yaz

Afşar Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne ait resmi web sitesidir. Afşar Köyü, haber ve duyuruları burada yer almaktadır. Afşar Köyü Vişne Bayramı, Ağaç Bayramı ve Cenaze haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Dernek Başkanı: 0543 680 80 50 (Ara)


2019 © AFŞAR HABER - Tüm Hakları Saklıdır.