WhatsApp Destek
Dinar Muhtarlar Derneği

MEZARLIKTA SU ÇALIŞMASI


Mezarlıkta Su Çalışması

Mezarlıkta Su Çalışması

Köy muhtarlığı ve Dernek başkanlığınin girişimleri ile mezarlıkta bulunan mevcut su hatlarının bakım, onarım çalışmaları ve mezarlık ortasına çeşme yapımına başlandı.

Maddi masrafının tamamı Dr. Hasan ÇETİN tarafından karşılanan çeşme yapımında , gönüllü olarak hayırsever insanlar çalışma yaptılar.

Bundan sonrada öncelikle su hayri olmak üzere her türlü hizmete hazır olduklarını ifade eden Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan ÇETİN "Bizler ekip olarak hazırız. Hayır yapacak özellikle maddi katkı sağlayacak vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz. Son günlerde bir çok köylümüz bizleri arayarak destek oluyorlar. Bu bize güç veriyor. Peygamberimizin 'Hayırda yarışınız' hadisinin uygulanmasına şahitlik ediyoruz. Bu çeşmenin yapımında bizlere destek olan Hasan hocama ve bedenen katkı sağlayan imece ekibimize teşekkür ediyorum." dedi.

Muhtar Ali Çoban, kabir ziyaretinde bulunan vatandaşlarımızın ziyaret esnasında ihtiyaçlarını karşılamak ve mezarlık alanındaki ağaç ve çiçeklerin sulanmasını kolaylaştırmak amacıyla girişimde bulunduklarını, maddi ve manevi destek sağlayan herkese köylülerim adına teşekkür ediyorum" dedi.

"Afşarhaber"



Yayınlanma Tarihi: 2020-08-27 22:07:41


Yorum Yaz

Afşar Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne ait resmi web sitesidir. Afşar Köyü, haber ve duyuruları burada yer almaktadır. Afşar Köyü Vişne Bayramı, Ağaç Bayramı ve Cenaze haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Dernek Başkanı: 0543 680 80 50 (Ara)


2019 © AFŞAR HABER - Tüm Hakları Saklıdır.