WhatsApp Destek
Dinar Muhtarlar Derneği

KÖYE GELEN SU KANALLARININ TEKNIK ÖLÇÜMLERI YAPILDI


Köye Gelen Su Kanallarının Teknik Ölçümleri Yapıldı

Köye Gelen Su Kanallarının Teknik Ölçümleri Yapıldı

Köyümüzde yapılan çeşme kanalların yapımı ile ilgili fizibilite çalışmalarıni değerlendirmek ve yeni bir yol haritası belirlemek üzere ilçemiz belediye binasında toplantı yapıldı.

Toplantıya Köy Muhtarı Ali Çoban, Dernek Başkanı Ramazan Çetin, imar müdürü Yusuf Narin, Harita teknikeri Erkan Özkan katıldı. Toplantida geçtiğimiz günlerde köyümüzde başlatılan su kanalları ile ilgili yapılan ölçümler masaya yatırıldı. Toplantı sonucunda önümüzdeki hafta İlçemiz Belediye teknik personeli köyümüze gelerek alternatif yollar ve maliyet analizi konularında yerinde bilgilendirme yapacaklarını ifade etti.

Köy muhtarı Ali Çoban, gerek eski hattımızdan gerekse yeni alternatif yollardan sunulan teknik rapora göre okul çeşmesinin suyunu akıtacaklarini ifade etti. Muhtar Çoban, bize destek veren Belediye başkanımız Nihat Sari'ya, Başkan yardımcımiz Muharrem Öztürk'e, İmar Müdürümüz Yusuf Narin'e ve Harita teknikeri Erkan Özkan'a desteklerinden dolayı tüm koylulerim adına teşekkür ediyorum " dedi.

Dernek Başkanı Ramazan Çetin, "köyümüze gelen su yollarındaki arızalar nedeniyle suların boşa aktığını bu suların yeni kanallarla köye ulaştırilmasi gerektiğini söyledi. Bu konuda tüm koylulerimizden maddi ve manevi destek bekliyoruz" dedi.



Yayınlanma Tarihi: 2020-08-21 22:58:16


Yorum Yaz

Afşar Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne ait resmi web sitesidir. Afşar Köyü, haber ve duyuruları burada yer almaktadır. Afşar Köyü Vişne Bayramı, Ağaç Bayramı ve Cenaze haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Dernek Başkanı: 0543 680 80 50 (Ara)


2019 © AFŞAR HABER - Tüm Hakları Saklıdır.