WhatsApp Destek
Dinar Muhtarlar Derneği

KAHVEHANE YENİLENİYOR


KAHVEHANE YENİLENİYOR

KAHVEHANE YENİLENİYOR

Uzun süredir bakım görmeyen köy kahvesi yenileniyor. Köy konağı olarak yapılan binada daha sonra kahvehane olarak kullanılan kısmın ara bölme açıldı, demir camların bir kısmı değişti.

Dışarıdan gelin misafiri ilk buyur ettiğimiz burası diyen Muhtar Ali ÇOBAN "Kahvehanemiz köyümüzün imajı açısından çok önemli, misafirimizi ilk burada ağırlıyoruz. Dışarıdan gelen satıcı, yolcu, gezgin buraya geliyor. Haliyle bu binaya bakım yapmamız, yenilememiz şarttır. Zamanında Devletimiz bize böyle bir binayı yaptı bıraktı bizde bakım ve onarımı yaparak binanın daha uzun ömürlü olması ve sahipsiz olmadığını göstermemiz gerekiyor. Camların bi kısmını yeniledik sıvasını yeniledik. Sırada boyası var. Yardım etmek isteyen tüm köylülerimize sesleniyorum. Boya almak veya boya yaparım diyen olursa yardımlarını bekliyoruz. İmece usulu bu işimizi de halledelim. Şimdiden herkese HAYIRLI BAYRAMLAR diliyorum" dedi.



Yayınlanma Tarihi: 2019-05-29 16:08:31


Yorum Yaz

Afşar Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne ait resmi web sitesidir. Afşar Köyü, haber ve duyuruları burada yer almaktadır. Afşar Köyü Vişne Bayramı, Ağaç Bayramı ve Cenaze haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Dernek Başkanı: 0543 680 80 50 (Ara)


2019 © AFŞAR HABER - Tüm Hakları Saklıdır.