WhatsApp Destek
Dinar Muhtarlar Derneği

İKİNCİ TOPLANTI YAPILDİ


İKİNCİ TOPLANTI YAPILDİ

İKİNCİ TOPLANTI YAPILDİ

İKİNCİ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

İhtiyar Heyeti ve dernek yönetiminin katılımıyla okuma salonunda daha önce alınan kararların değerlendirildiği toplantısı yapıldı. Toplantıda görüşülen konular:

1. KAMERA SİSTEMİ: 6 kamerali kablosuz kamera sistemi icin iki firmadan fiyat teklifi alindi. Malzeme özelliğine göre 15.000 -20.000 TL arasında bir maliyeti olacak. Kamera için yardımda bulunmak isteyenler Muhtar Ali ÇOBAN ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

Kamera sistemi kurulduktan sonra önem sırasıyla önümüzdeki senelerde dugun salonu isitma sistemi, anons sistemi, düğün salonu ses sistemi çözülecek.

2. İFTAR YEMEKLERİ: Aşçı Akif Darı ile 1100 TL ye anlaşılmıştır. Ayrıca asci 750 TL düğün salonu masraflari için yardımda bulunacak. (Yaklaşık yemek başı 50 TL)

3. AĞAÇ BAYRAMI: Dinar Orman İşletme gorusulup dikim alanı havanin musait olduğu zaman sürülecek.

4. SU POMPASI: Su deposuna su pompasi alınacak. Su pompası için ödenek, önceki sene su hayrı için satılan, Mustafa Yüksel in aldigi Afşar Kilimi parasindan karşılanacak.

5. MEZAR TEMİZLİGİ: 29 martta mezar temizligi için imece düzenlenecek. Temizlik sonrasi çıkan odunlar ihale usulüyle satilip gelirinden mezarligin duvarları tamir edilecek.



Yayınlanma Tarihi: 2020-02-23 00:52:03


Yorum Yaz

Afşar Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne ait resmi web sitesidir. Afşar Köyü, haber ve duyuruları burada yer almaktadır. Afşar Köyü Vişne Bayramı, Ağaç Bayramı ve Cenaze haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Dernek Başkanı: 0543 680 80 50 (Ara)


2019 © AFŞAR HABER - Tüm Hakları Saklıdır.