WhatsApp Destek
Dinar Muhtarlar Derneği

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ


HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Dinar'da ikamet eden gençlerimiz pandemi dolayısıyla ara verdikleri toplantılara kaldıkları yerden devam kararı aldılar. İlk toplantıyı ise derneğimizin kurucu baskanı Arif SAĞLAM'ın oğlu İlyas'ın yeni işletmesi olan Kutay Halı Saha'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Gençler adına söz alan Ramazan ŞAHİN "Afşar gençleri olarak görüşelim kaynasalim muhabbet edelim. Birbirimizin derdine hemhal olalım... Birbirimiz ile bağı koparmayalim, bu nedenle toplantılarımıza ara vermeyelim" dedi.

Halit Toker ise "Afşarli bütün genç ve kendini genç hisseden herkesi bu birliğe davet ediyoruz. Teknolojinin birbirimizi uzaklaştırdığı, muhabbeti bitirdiği bu ortama kafa tutarcasına muhabbete devam edelim. Yunus Emre'ninde dediği gibi Gelin tanış olalim, kaynasalim..." dedi.

Son sözü alan, İlyas Gunesdogar ise "Birliktelik için ilk toplantıyı İlyas Sağlam kardeşimin yeni aldığı halı sahada yaptık. Bundan sonraki toplantılarımız hasta ziyareti, yaşlı ziyareti, taziyeler ve diğer illerdeki köylülerimizi ziyaretle devam etsin" dedi.



Yayınlanma Tarihi: 2021-12-16 23:55:40


Yorum Yaz

Afşar Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne ait resmi web sitesidir. Afşar Köyü, haber ve duyuruları burada yer almaktadır. Afşar Köyü Vişne Bayramı, Ağaç Bayramı ve Cenaze haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Dernek Başkanı: 0543 680 80 50 (Ara)


2019 © AFŞAR HABER - Tüm Hakları Saklıdır.