WhatsApp Destek
Dinar Muhtarlar Derneği

EMEĞI GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN


Emeği Geçenlerden Allah Razı Olsun

Emeği Geçenlerden Allah Razı Olsun

Köyümüz mezarligina 250 adet servi fidani dikimi ve gectigimiz yil dikilen agaclarin budama ve bakimi yapildi. Emeği geçenlerden Allah razı olsun

Mezarlığa bakım, temizlik ve fidan dikimi yapıldı

Köy halkının katılımı ile Pazar günü mezarlık bakımı yapıldı. Köy halkından Mehmet Yılmaz , Yusuf Arıkan "Mezarlık bakım ve onarım çalışmalarıni her yıl rutin hale getirerek yapmalı" diyerek kalıcı hale getirilmesini istediler.

Çalışmaya katılan Muhtar Ali ÇOBAN ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan ÇETİN "geçtiğimiz yıllarda da yapılıyordu bizde bu güzel faaliyeti devam ettirmek istiyoruz. Her yıl bir gün tayin edip mezarlarimiza burada yatanlara hürmeten vazifemizi yerine getirmeliyiz" diyerek devam edeceğini söylediler.

Mezarlık çalışanlarına Murtaza Aygunduz tarafından çay ikramı yapıldı. Yapılan çalışmalara her türlü desteğe hazır olduğunu belirten Aygunduz "Toprağın altında yatanlarda toprağın üstünde yaşayan canlı insanlar gibidir. Yaşayanlara nasıl hürmet ediyorsak toprağın altında bulunanlarada aynı hürmet ve saygıyı göstermemiz lazım" diyerek bu güzel çalışmaları senede bir kez toplu imece usulü ile yapılması gerektiğini söyledi.

Katılımcılara Dernek Başkanlığı tarafından yemek ikram edildi.



Yayınlanma Tarihi: 2020-03-15 20:18:15


Yorum Yaz

Afşar Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne ait resmi web sitesidir. Afşar Köyü, haber ve duyuruları burada yer almaktadır. Afşar Köyü Vişne Bayramı, Ağaç Bayramı ve Cenaze haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Dernek Başkanı: 0543 680 80 50 (Ara)


2019 © AFŞAR HABER - Tüm Hakları Saklıdır.