WhatsApp Destek
Dinar Muhtarlar Derneği

BURS BAŞVURULARI DEĞERLENDIRILDI


Burs Başvuruları Değerlendirildi

Burs Başvuruları Değerlendirildi

 Derneğimizden burs başvurusunda bulunanların başvuruları incelendi. Gelen talepleri BURS VERME İLKELERİMİZ doğrultusunda incelediklerini söyleyen Yardımlaşma Derneği başkanı Ramazan ÇETİN "Bu sene 24 öğrenci kardeşimizin başvurusu uygun görüldü. Bütçemiz doğrultusunda bir rakam belirledik. Bankaya da gerekli talimatı verip hesap numaralarında herhangi bir sıkıntı olmazsa, burslar 22 Ekim Cuma gününden itibaren hesaplara yatacak. Gönül isterdi ki öğrencilerimizin geleceğini hazırlayacağı eğitim hayatlarında onları rahat ettirecek bir rakamda burs verelim. Ne yazık ki bu rakam bütçeye göre belirleniyor. Tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Rabbim muvaffak eylesin.

2003’te başlayan bu yardımlaşmada bugüne kadar 110 öğrenci kardeşimize destek olundu ve bu kardeşlerimizin 72’si okullarından mezun oldu ve çoğu iş hayatına atılmış durumda. Bunların çok az kısmından aylık yardımlar geliyor. Onlara teşekkür ediyorum. Ayrıca destek olan köylülerimize, tüm hayırseverlere, bu yardımlaşmanın devam etmesini sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.



Yayınlanma Tarihi: 2021-10-14 17:22:52


Yorum Yaz

Afşar Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne ait resmi web sitesidir. Afşar Köyü, haber ve duyuruları burada yer almaktadır. Afşar Köyü Vişne Bayramı, Ağaç Bayramı ve Cenaze haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Dernek Başkanı: 0543 680 80 50 (Ara)


2019 © AFŞAR HABER - Tüm Hakları Saklıdır.