WhatsApp Destek
Dinar Muhtarlar Derneği

BURS BAŞVURU SÜRESI UZATILDI


Burs Başvuru Süresi Uzatıldı

Burs Başvuru Süresi Uzatıldı

Burs başvuruları yıl sonuna kadar devam edecek.

Burs başvuruları hakkında açıklama yapan Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan ÇETİN "Bildiğimiz üzere pandemi nedeniyle üniversiteler güz döneminde uzaktan eğitimle devam edecek. Yönetim Kurulu olarak uzaktan eğitim döneminde de üniversite öğrencilerimize burs vermeye devam etme kararı aldık. Burs Başvuru süresi sonunda gördük ki yalnız 3 başvuru oldu. Geçen sene burs alıp bu sene başvurmayan öğrencilerimizle iletişime geçtiğimizde okula gitmediğimiz için burs almanın etik olmayacağından başvurmadıkları yanıtını aldık. Bizde Yönetim Kurulu olarak burs başvurularının yıl sonuna kadar devam etmesini ve yıl sonunda uzaktan eğitim devam etsin veya örgün eğitime geçilmesine bakılmaksızın tüm başvuranlara haziran ayına kadar burs ödeme kararı aldık.

Ayrıca bu sene bursa başvurmanın yanlış olduğunu düşünen öğrencilerimize teşekkür ederiz ama biz okula gittikleri için değil okudukları için eğitimlerine destek olmak adına burs veriyoruz. O yüzden bursa başvurmalarında bir sıkıntı yok, gönül rahatlığıyla başvurabilirler." dedi. 



Yayınlanma Tarihi: 2020-10-15 20:01:33


Yorum Yaz

Afşar Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne ait resmi web sitesidir. Afşar Köyü, haber ve duyuruları burada yer almaktadır. Afşar Köyü Vişne Bayramı, Ağaç Bayramı ve Cenaze haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Dernek Başkanı: 0543 680 80 50 (Ara)


2019 © AFŞAR HABER - Tüm Hakları Saklıdır.