Bayramın ikinci günü köyümüzde geleneksel olarak yapılan "ağaç bayramı" etkinlikleri kapsamında iki bin sekiz yüz adet meyve fidanı dikilecektir.
Fidan dikimi sonrası yemeğimiz, köyümüz çok amaçlı salonda tüm köylülerimizin "İmece usulü" ile bir araya gelerek oluşturdukları yardımlardan karşılanacaktır.
Yemek köylümüz aşçı Feyzullah Sağlam tarafından (kavurma, pilav, ayran ve helva) şeklinde hazırlanarak çok amaçlı salonda iki koldan Isparta gençlik grubu tarafından dağıtımı yapılacaktır.
Özellikle yemek dağıtım merkezine gerekli çöp torbaları ve traktör römorkları konularak bu konuda tüm halkımızı bize yardımcı ve duyarlı olmaya çağırıyoruz.
Ayrıca fidan dikim alanına saat 09.00'da toplanma,09.30' da hareket edilecek olup köylülerimizden ulaşım konusunda traktörlerini belirtilen saatte köy meydanında hazır tutmalarını fidan dikim alanına gidecek vatandaşlarımız adına talep ediyoruz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Afşar Köyü SYDD Yönetim Kurulu
Dernek Başkanı: 0543 680 80 50 (Ara)
2019 © AFŞAR HABER - Tüm Hakları Saklıdır.
Yazılım: HK Asistan, Ceyuka SMS