WhatsApp Destek
Dinar Muhtarlar Derneği

ASLOLAN BEN NERDEYİM NE YAPIYORUM


ASLOLAN BEN NERDEYİM NE YAPIYORUM

ASLOLAN BEN NERDEYİM NE YAPIYORUM

Yıllar önce çıktığımız bir yolculukta dinlemiştim. İlk duyduğumda şaşırmış bu sözü en kısa zamanda çerçeve içine alarak yüreğimle buluşturmak istiyordum...

"HERKES” “BİRİSİ” “HERHANGI BİRİ” ve "HİÇ KİMSE" adlarında dört kişi varmış. Yapılması gereken önemli bir iş varmış ve “HERKES” bu işi “BİRİSİ”nin yapacağından eminmiş. “BİRİSİ” bu duruma sinirlenmiş; çünkü iş “HERKES”İN işiymiş. “HERKES” işi “HERHANGİ BİRİ”nin yapabileciğini düşünüyormuş fakat “HERKES”in o işi yapamayacağını “HİÇ KİMSE” anlamamış. Neticede; “HERHANGİ BİRİ”nin yapabileciği bu işi “HİÇ KİMSE” yapmadığından “HERKES” “BİRİSİ” ni suçlamış.. . Bende "herkes" gibiydim.

Ben olmak belkide "birileri" ni suçlamak yerine "ben" nerdeyim ne yapıyorum? sorusunu sorabilmekti nefsine... Sahi sen, olman gerek sen misin? Tüm yapabileceklerin bu kadar mı?

Yaşantını, kararlarını, birşeye gülmeni, üzülmeni ya da tercihlerini kim belirliyor? Adımlarını nasıl atıyor, nerde nasıl durabiliyorsun???

Neden, niçin, nasıl... Sorular, sorulmadan sorguya alabilmeyi başarmak dileğiyle...

N.YILDIRIM



Yayınlanma Tarihi: 2022-01-16 00:05:33


Yorum Yaz

Afşar Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne ait resmi web sitesidir. Afşar Köyü, haber ve duyuruları burada yer almaktadır. Afşar Köyü Vişne Bayramı, Ağaç Bayramı ve Cenaze haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Dernek Başkanı: 0543 680 80 50 (Ara)


2019 © AFŞAR HABER - Tüm Hakları Saklıdır.