WhatsApp Destek
Dinar Muhtarlar Derneği

AĞAÇ BAYRAMINA HAZIRIZ


AĞAÇ BAYRAMINA HAZIRIZ

AĞAÇ BAYRAMINA HAZIRIZ

8 Mart Pazar Günü gerçekleştireceğimiz olan Ağaç Bayramı hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Muhtar ALİ ÇOBAN “Hepimizin yaşadığımız çevreye karşı birtakım sorumlulukları vardır. Bizlerin en büyük görevi çevresine karşı duyarlı olmaktır. Bizlerde bu sorumlulukla elimizden geldiğince boş alanları ağaçlandıracağız. Düsturumuz ‘KURUYAN DÜNYAMIZI YEŞERTMEK BİZİM ELİMİZDE’ olmalıdır. 27. sini düzenleyeceğimiz Ağaç Bayramında bu sene ARDIÇALTI mevkiinin sırtlarında, Şındırlı Deresini geçtikten sonraki alanlara dikim yapılacak. Bu alanda Mehmet GENCER Bey 8 dönümlük araziyi ağaç dikimi için bağışladı. Allah razı olsun. Dernek başkanlarıyla beraber girişimlerimiz sonucu Dinar Orman İşletme Şefliği yardımcı oldu, sağolsunlar. Dikim alanının sürümü tamamlandı. Ağaç dikimi çok kolay olacak. Ayrıca dikim alanına kadar grayder yol açtı. Pazar günü gelecek misafirlerimiz asfalttan Bağırtlak mevkiindeki yoldan döndüklerinde dikim alanına geleceklerdir. Bu pazar tüm yeşil severleri, doğa dostlarını fidan dikimine bekliyoruz.
Ayrıca pazar günü ağaç budamasını bilen misafirlerimiz yanlarında makas ve el testeresi getirirlerse ardıçların budamasını yapalım, onlara bir şekil verelim.” dedi



Yayınlanma Tarihi: 2020-03-04 17:12:10


Yorum Yaz

Afşar Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne ait resmi web sitesidir. Afşar Köyü, haber ve duyuruları burada yer almaktadır. Afşar Köyü Vişne Bayramı, Ağaç Bayramı ve Cenaze haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Dernek Başkanı: 0543 680 80 50 (Ara)


2019 © AFŞAR HABER - Tüm Hakları Saklıdır.