WhatsApp Destek
Dinar Muhtarlar Derneği

30. AĞAÇ BAYRAMI


30. AĞAÇ BAYRAMI

30. AĞAÇ BAYRAMI

25 Şubat Pazar günü 30. yapılacak olan Ağaç bayramı hazırliklari tamamlandı.

Konu ile ilgili afsarhabere açıklamalarda bulunan köy Muhtarı Ali ÇOBAN dikim sahasının Sandıklı istikameti yol üzerinde bulunan Ardıçalti sırtlarında Aseki mevkiinde olduğunu, dikim sahasına traktör ve araçlarla gidilebileceğini belirtti.

Fidan dikimi alanına tüplü fidan kesimi için bıçak, çukur kazimi için bel, kürek getirilmesi gerektiğini ifade eden muhtar Çoban, bu sene yaklaşık bine yakın meyve fidanı, bine yakın ise çam fidanı dikilecegini söyledi.

Muhtar ÇOBAN, fidan dikimi için saat 09.45 de köy meydanında toplanilarak, saat 10.00 da dikim sahasına hareket edileceğini, traktör olan vatandaşlarin dikim sahasına ulaşım için köy meydanında hazır bulunmasını istedi.

Dernek başkanı Ramazan ÇETİN ise yaptığı açıklamada; 'muhtarımızla birlikte protokol davetiyelerini dağıttık. Yemek için gerekli malzemeleri aldık. Maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm köy halkina teşekkür ederim' dedi.

Baskan ÇETİN; cumartesi günü öğle saatlerinde köyümüz giriş alanından başlayarak köy meydanına kadar bayraklarla donatma kararı aldık. Tüm gençlerimizi bayrak asmaya çağırıyoruz dedi.

Afşarhaber



Yayınlanma Tarihi: 2024-02-21 16:20:57


Yorum Yaz

Afşar Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne ait resmi web sitesidir. Afşar Köyü, haber ve duyuruları burada yer almaktadır. Afşar Köyü Vişne Bayramı, Ağaç Bayramı ve Cenaze haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Dernek Başkanı: 0543 680 80 50 (Ara)


2019 © AFŞAR HABER - Tüm Hakları Saklıdır.